Nejnovější články

Naši partneři

Džínová bunda je vždy IN

28. 1. 2021

V šatníku žádné ženy by neměla chybět džínová bunda. Ať už dáváte přednost vypasované bundičce, nebo máte raději oversized džísku, která vypadá, že jste si ji vypůjčila od vašeho partnera, vždy budete vypadat skvěle. Můžete ji nosit ke sportovním i elegantním modelům a máte jistotu, že nikdy nevyjde z módy. Denimu totiž není nikdy dost.

Džínová už dávno není jen modrá

Moderní džínové bundy samozřejmě koupíte v mnoha odstínech modré, mezi ty nejklasičtější patří světle modré, tmavě modré a také v used vzhledu, to ale není zdaleka všechno. Džínové bundy se prodávají v šedých tónech, v černém provedení a ve spoustě dalších barev od žluté a zelené až po červenou, nebo bílou. V džínové bundě budete vždy IN, stačí ji správně kombinovat.

V džínové bundě vždy šik

Tak například vypasovaná džínová bunda, která vám přesně sedí, bude skvěle vypadat ke sportovním kalhotám i sukni. Chcete-li vypadat romanticky a žensky, oblékněte elegantní šaty, na nohy plátěnky a přes ramena si přehoďte vaši oblíbenou džínovou bundu.

Devadesátky jsou sice už dávno pryč, ovšem denim se nikdy neomrzí, džínovou bundu se nemusíte bát kombinovat s džíny ve stejné, nebo podobné barvě. Skvěle vypadá, doplníte-li model o květinový top, nějaký ten volánek a nesmí chybět boty na klínku.

Oversized oblečení je v módě, nebojte se tedy obléknout džínovou bundu v tomto duchu, sluší zejména v kombinaci s obyčejným tričkem, třeba pruhovaným, nebo s nápisem, a šortkami. Samozřejmě nezapomeňte na botky na podpatku či alespoň klínku, které vám opticky protáhnou nožky. Když k modelu sladíte i kabelku, budete s džínovou bundou vypadat vždy skvěle, ať už zvolíte jakoukoli.

Nemáte ještě tu svoji? Navštivte internetový obchod MoveUpFashion.cz, kde naleznete široký výběr džínových bund a kabátů, které využijete po celý rok. Mrkněte a určitě si vyberete. Tak neváhejte a oblečte se stylově ještě dnes.