Nejnovější články

Naši partneři

Cestování obytným karavanem nebo dodávkou pro vícečetnou skupinku

5. 12. 2019

 

Mnoho z nás cestuje na dovolenou svým vlastním vozem. K moři, do hotelů, penzionů, ale i to kempů nebo pod stan. Početnější rodina musí zvážit možnost ubytování, někdo například v hotelích ubytování nevyhledává a tak se nabízí otázka, jak vše spolehlivě vyřešit.

 

Odpověď je zcela prostá. Vypůjčit si obytný vůz, obytný karavan pro více osob, který splňuje všechny požadavky rodiny o pohodlném cestování.

 

Kempování versus stanování

 

Pronajměte si dodávku z půjčovny dodávek PrahaTento styl dovolené je čím dál oblíbenější a lidé často vyráží na dovolenou či prodloužený víkend právě v obytných karavanech nebo obytných dodávkách pro více osob. Sehnat takový vůz není vůbec těžké. Půjčoven, které tuto službu nabízejí, je spousta a my tak máme možnost volby.

 

V kempech dnes vidíme spoustu turistů a cestovatelů, kteří zvolili tento styl ubytování v průběhu své dovolené, ale je také hodně z nich, kteří spojí své ubytování se stanováním. Obytné zázemí si totiž můžeme dobře zvětšit a dostaneme tak i více soukromí a prostoru pro naše pohodlí. Tzv.předstany jsou vyrobeny právě za tímto účelem a splňují všechny podmínky a potřeby pohodlného soužití v kempu či jinde na společné rodinné dovolené.

 

Co je to předstan?

 

Na dovolenou v dodávce či karavanu z půjčovnyPředstan představuje téměř klasický tar stanu, jen s tím rozdílem, že je ho možné připevnit k zaparkovanému obytnému karavanu. Zvětšíme tak nejen prostor pro ubytování, ale máme i dostatek prostoru pro zábavu v případě nepříznivého počasí nebo prostor pro stolování.

 

Široká nabídka předstanů na trhu představuje dnes řešení pro všechny typy karavanů. Dovolenou můžeme tedy s přehledem strávit i v zapůjčeném obytném karavanu a některé půjčovny nabízejí i právě zmíněný předstan.

 

Doplňky při cestování karavanem nebo obytnou dodávkou

 

Pokud máte v úmyslu zapůjčit si obytný karavan nebo dodávku, která je určena více osobám, je třeba si malinko karavan dovybavit potřebnými doplňky, které se budou na cestách určitě hodit.

 

Dodavky.net dostupné půjčení dodávky pro každého Obytný karavan či obytná dodávka představuje komfortní cestování na dovolenou, jelikož obsahuje tolik potřebná lůžka nebo minikuchyň pro přípravu jídla. Vzít si s sebou ovšem gril je určitě vhodné již z toho důvodu, že si v klidu můžete dopřát večerní grilování v přírodě. Jako doplněk si určitě přibalte i vonné svíčky pro hmyzu, protože ten by vám mohls spolehlivě tuto večerní siestu zkazit.

 

Pro úsporu energie nesmí chybět ani LED lampa nebo ruční svítilna, která se bude vždy hodit. No a samozřejmě by jste neměli ani zapomenout na skládací nábytek, který by jste v případě zapůjčeného obytného karavanu jistě postrádali.

 

Co vše obsahuje výbava obytného karavanu nebo dodávka pro více cestovatelů je dobrá otázka. Před dovolenou a před půjčením takovéhoto vozu se nejdříve ujistěte a ověřte si, co vše je ve výbavě vámi vybraného vozu. Předejdete tak nepříjemným zjištěním, že vám něco chybí v průběhu vaší dovolené.