Nejnovější články

Naši partneři

Staňte se odbornicí na kosmetiku

3. 1. 2018

 

Co znamená stát se Avon Lady? Víte, nikdy jsem na kosmetiku příliš nedala, ale člověk, jak stárne, začíná si uvědomovat, že se o sebe bude muset začít víc starat, aby se jednoho dne nezděsil svého odrazu v zrcadle. Po mateřské, kdy člověk vypadá všelijak a moc to neřeší, jsem ale vážně chtěla se sebou začít něco dělat. Zaznamenala jsem na internetu, ale i mezi svými přítelkyněmi velmi pozitivní ohlasy na kosmetiku značky Avon. Jasně, že jsem o ní slyšela i dřív, ale to mě zajímala spíš dekorativní kosmetika, abych se trochu vylepšila na párty či zábavu. Začala jsem se tedy zajímat blíž.

 

Avon je prestižní švédská firma, která pro ženy i muže už řadu let vyrábí kosmetické produkty, vůně i dekorativní kosmetiku. Přiznám se, že jsem zpočátku ani nevěděla, jak se všechno správně používá, rozhodla jsem se ale, že se to naučím. Kosmetické přípravky Avon prodávají Avon Lady, můžete si je koupit od nich nebo se samy stát Avon Lady. Proč? Není třeba se bát, nezavazujete se k pravidelnému odběru zboží, můžete ale nakoupit pro sebe a své blízké kvalitní výrobky za nižší ceny. Můžete dosáhnout při vyšším prodeji až na slevu 30 %, to už je citelný rozdíl.

 

Zaujalo mě také, že pro Avon Lady jsou pořádána marketingová a hlavně kosmetická školení, takže se naučíte všechny výrobky správně používat a i ostatním vysvětlit, k čemu slouží. Takže jako Avon Lady si můžete prodejem kosmetiky i vydělat. Zaregistrovala jsem se na Avon-job.cz, jakmile jsme dořešili formality, získala jsem uvítací balíček produktů a ještě dárek za registraci navíc. Dnes už zásobuji kosmetikou téměř všechny ženy v naší obci, ony jsou spokojené s kvalitními výrobky, já jsem ráda, že jim mohu zprostředkovat lepší pocit ze sebe samých. Chcete-li se stát i vy Avon Lady, neváhejte a pojďte do toho.