Nejnovější články

Naši partneři

Čokoládové bonbóny

9. 9. 2017

Přemýšlíte nad originálním dárkem? Mám pro Vás další tip, jak velmi potěšit někoho, koho máte rádi. Vyrobte mu čokoládové bonbóny.

Ani nemusíte vládnout kuchyni a hravě to zvládnete. Zvažte pouze to, jestli byste rádi udělali i svou vlastní čokoládu nebo zvolíte jednodušší variantu a nějakou koupíte. Redaktorka Miley zvolila čokoládu kupovanou, kterou vylepšila podle sebe. Jak na čokoládové bonbóny?

V parní lázni rozehřejte čokoládu. Již teď do ní můžete dát co máte rádi, třeba oříšky, rozinky, semínka… Poté ji nalijte do formiček, které jsou snadno k dostání v obchodech s kuchyňskými vychytávkami. Jako ozdobu můžete použít opět oříšky, piškoty, lentilku, vánoční zdobení na cukroví. Zkrátka cokoliv, co doma najdete. Teď už zbývá poslední krok – pěkně je naaranžovat do krabičky, kterou můžete sami vyrobit.

Vlastnoručně vyrobený dárek potěší opravdu každého. Čokoládové bonbóny můžete darovat při každé příležitosti – Valentýn, Vánoce, svátek, narozeniny… nebo třeba jen tak pro potěšení :-) Stačí jen změnit motiv zdobení, krabičky nebo formiček a krásný dárek je hotov.

Už jste někdy dělali čokoládové bonbóny? Jak je tvoříte Vy? Podělte se o Vaše tipy se čtenáři.

čokobončokobončokobon