Nejnovější články

Naši partneři

Hodina krásy

25. 3. 2017

Na kosmetice jsem byla potřetí v životě. Poprvé když mi bylo sedmnáct (šlo jen o úpravu obočí), podruhé asi tak před rokem na čištění pleti a včera jsem padla do rukou Domči Zerrichové, která mi udělala kompletní péči o pleť, od čištění až po líčení.

Dominika je tzv. nezávislá kosmetická poradkyně pod firmou Mary Kay. Když jsme se sešly, poznala jsem energickou, přátelskou a atraktivní ženu. Její práci poznáte na ni samotné.

Zavedla mě do kosmetického salonu, který sdílí ještě s dvěmi kolegyněmi a v místnosti sladěné do růžova se mnou první vyplnila dotazník: jakou kosmetiku používám, co bych chtěla na své pleti změnit. Hned po vyplnění karty jsme odstartovaly hodinku krásy.

Domča mi první nanesla na obličej čístící krém, který ve spojení s čístícím kartáčkem (SKINVIGORATE) ošetří pleť do hloubky. Potom jsem si do obličeje vmasírovala masku, která obsahuje stejné částečky jako peeling a šetrně odstraní z pleti odumřelé kožní buňky. V mezičase působení masky, jsem si vyzkoušela „Sametové ruce“. První se do pokožky rukou vetře vazelína, hned jak se vstřebá, stejným způsobem vtíráte peeling, dokud se nezačne drolit a po jeho smytí se nanese lehoučký voňavý krém na ruce. Byly tak jemné, že sem myslela, že mám ruce malého dítěte.

Když jsem si z obličeje opláchla i masku, hned jsem měla v ruce čisticí tonikum k dokonalému dočištění.

Po celkovém vydrhnutí sme se přesunuly k líčení, které mi bylo vybráno na míru. Podle barvy pleti, vlasů, rysů v obličeji. Dominika u mě zvolila kombinaci fialových stínů s růžovou tvářenkou a tmavší růžovou rtěnkou.

Po tomhle příjemném hýčkání jsem se podívala do zrcadla a byla jsem tak okouzlena sama sebou, že jsem nemohla od svého odrazu odtrhnout oči a udělaly jsme několik fotografií.

Na závěr mi „moje“ kosmetická poradkyně sestavila balíček s výrobky, které mě nejvíce za tu hodinu oslovily, a to za výhodnější ceny. Z mého pohledu získává číslo jedna čisticí kartáček, který mám objednaný, a čekám jen až vyjde ve fialovo-zeleném provedení.

Z hodiny krásy se nakonec stala hodina a půl a já měla pocit, že bych tohle mohla absolvovat každý den. Zkuste to i vy :-)

Miley 

mm 






mmm